torsdag 14. mai 2009

Bursdagskort til en venn

Malena skal i bursdag i morgen og ville gjerne at jeg skulle lage et bursdagskort til henne.. Jeg har falt skikkelig for den nye stempelplaten til Stempelglede. Dette er egentlig bryllupsstempler men jeg syns den passet fint sammen med venne stempelet..Zoomet detalj.. blomst, bånd og metall pynt er fra Unik Hobby
Her har jeg stanset ut retroflower i kork papir..

Har stemplet med brun stazon på lysblå kartong og klippet ut og limt på med puter. Denne flotten rammen som jeg har på bildene har Kristine laget. Tusen takk for at du deler Kristine. Ta en titt i bloggen hennes,- hun lager utrolig mye fint.

Ha en fin dag alle sammen.
Klem fra Elisabeth

mandag 4. mai 2009

Nå er de her,- Stempelglede`s nye stempler...

Ja nå er de flotte stemplene til Stempelglede Gunhild her.. og de er bare rååååå lekre syns jeg..
visste ikke helt hva jeg skulle begynne med så det ble litt forskjellig fra meg denne gangen.. Bordkort, bryllupskort og pyntet en boks. ..et lite nærbilde fra bordkortet....bryllupskortet har jeg stemplet hjertet med brilliance stempelpute på skimmer kartong. På det brune panelet har jeg stemplet swirl stempelet med lime brilliance pute....et nærbilde av stempelet....utrolig mange flotte tekster på bryllupsplaten.. her er en variant av til brudeparet. Metallpynten er fra Unik Hobby.Jeg har også pyntet en klokke boks som jeg hadde tenkt at en liten brude pike kunne levere gifteringene i til brudeparet.. ..ringene har jeg lagt på et papirhjerte oppi boksen..

..pyntet med herlige blomster..

her er enda et fint tekst stempel fra stempelglede sin nyeste plate..

..tro håp og kjærlighet..






Håper dere får kose dere like mye med stemplene som jeg har gjort og skal gjøre;)
Klem fra Elisabeth

Her er noen av mine layouts