torsdag 30. juli 2009

Gratulerer til Miriam som er 10 år i dag...

Å helle dussen så tida fyker... I dag er minste jenta mi 10 år. Gratulerer så masse vennen..Jeg måtte jo lage kort til bursdagsbarnet... Jeg laget en liten veske til henne..Her med noe av innholdet....lenge siden jeg har malt motiver og har egentlig kommet litt ut.. får det ikke helt til lenger..

..for å åpne vesken har jeg bare skjært til en liten strimle av pynte papiret og festet med magnet på fremsiden..


..og en brads på baksiden..Ha en fin dag alle sammen;)
Klem fra Elisabeth

onsdag 29. juli 2009

Gratulerer med dagen Anita

I dag har denne herlige jenta bursdag!!! Gratulerer så mye med dagen og håper du får en kjempe fin kveld vennen. Goooooo klem fra Elisabeth

tirsdag 7. juli 2009

Kort til Linnea...

Hei hei alle sammen;)
Nå er det sommer og fri!! Vi har nettopp hatt en tur til Sverige. Helt fantastisk nydelig vær. Og takket min personlige reiseleder i Norge så klarte vi å få en overnatting til... tusen takk vennen.
Liseberg var jo bare helt fantastisk. Ble som et lite barn igjen.. men barna var tøffere enn meg, jeg turde ikke ta alle karusellene.. ble litt for skummelt for mor hi hi.

Jeg har laget et kort til en veninne som fikk ei lita jente i juni. Jeg har brukt Stempelglede`s stempler,- de passet jo helt perfekt..Har alltid hatt lyst til å prøve meg på en sånt "snurre kort" som Anita laget, og her er min variant:..her med rosa sløyfebånd og prinsesse charms fra Unik Hobby.... dette stempelet er bare så herlig.."gode ønsker og massevis av klemmer" har jeg fått av en god venn.

Her er et nærbilde av det søte stempelet til Stempelglede..
Da ønsker jeg dere alle en riktig fin sommer!
Klem fra Elisabeth;)

Her er noen av mine layouts